NOVASERVIS na vlně elektronické výměny obchodních dokumentů

texture 2068283 1280 novaservis

Když jsme v roce 2011 nahrazovali stávajícího EDI poskytovatele ve společnosti NOVASERVIS spol. s r.o., netušili jsme, jak zajímavá bude spolupráce s tímto zákazníkem na poli elektronické výměny obchodních dokumentů. Z přenosů několika stovek EDI zpráv na začátku, se dostal NOVASERVIS k přenosům desetitisíců zpráv měsíčně v současné době. Zdá se, že služby artipa.EDI jim sedly a staly se pro tuto společnost důležitým faktorem podpory výroby a prodeje jejich produktů – vodovodních baterií a koupelnových doplňků skvělé kvality. Komunikujeme pro ně ucelené portfolio obchodních dokumentů, od objednávek a faktur, přes dodací listy, až po EDI zprávy kontrolního typu. NOVASERVIS je dnes dceřinou firmou Ferro Group S.A. Nezahálíme a přinášíme naši EDI podporu i v pobočkách NOVASERVISu a Ferro Group po celé Evropě (Rumunsko, Maďarsko atd.).

Stálá obchodní a technická komunikace s tímto zákazníkem je pro nás vždy osvěžující. Díky požadavkům NOVASERVISu jsme poznali, že je možné se vždy zlepšovat a přinášet nová inovativní řešení. Na pravidelných, velmi přátelských setkáních se zástupci NOVASERVISu dostáváme zpětnou vazbu k našemu konání, což je pro nás důležité a díky tomu nestavíme pro zákazníka vzdušné zámky, zůstáváme stále nohama na zemi. Náš zákazník NOVASERVIS je v tom nejlepším slova smyslu našim pánem.

Požádali jsme o krátké zhodnocení naší spolupráce zástupce NOVASERVISU:

Díky spolupráci s Vaší společností artipa jsme dosáhli vyšší efektivity a bezchybné komunikace se zákazníky v obchodním procesu. Systém EDI podporuje a zrychluje procesy v celém dodavatelském řetězci  a umožňuje snadné propojení s naším firemním systémem.

– Jiří Kala, IT manažer NOVASERVIS spol. s r.o.