Zákaznická podpora je naší prioritou

Characters of business people holding cogwheels illustration

Služby společnosti artipa se neustále rozvíjí. Kladou na poskytovatele vysoké nároky vzhledem k zachování a dodržování jejich úrovně (SLA) pro zákazníky. Pokud často narážíte na nemožnost dohledat tu či onu informaci z našeho portfolia, mohl by se vám hodit následující krátký článek.

Na webu artipa jsme sekci pro vaši Podporu věnovali oblast v zápatí. V současné době zde najdete následující odkazy.

HOTLINE je přímým linkem na náš systém BugTracker. Po přihlášení můžete zadávat požadavky na naši zákaznickou podporu. Kontrolujte otevřené či uzavřené requesty, vyhodnocujte účinnost našich kroků.

Pokud jste našim zákazníkem a využíváte služby artipa.EDI, navštivte odkaz artipa.BusinessPortal. Najdete zde aplikací, jejíž doménou je dohled nad online provozem celého EDI systému. Sledujte workflow EDI dokumentů v archivu a další skvělé pomůcky. Pokud máte v ruce mobilní telefon je vám k dispozici i verze optimalizovaná pro toto zařízení.

Snažíme se připravovat zákazníkům reporty o provozu našich serverů. Tedy můžete nahlédnout pod pokličku a kdykoliv se přesvědčit, zda jsou právě v činnosti, případně jakou historii jsme zaznamenali v jejich StatusPage režimu.

Podpora